Szakrális Utazás Egyiptomba – Sivatag Harcosa, Orákulum Papnője
Kövess minket:

SZAKRÁLIS UTAZÁS EGYIPTOMBAN

A Sivatag Harcosa és az Orakulum Papnője
2019. április 5-16.

12 napos varázslatos utazás Észak-Egyiptom különleges gyöngyszemei mentén a Gizai piramistól, Siwa csodás óázisán át, Alexandria azúrkék tengerpartjáig.

Különleges utazásra hívunk Benneteket.
Az út során olyan helyekre zarándokolunk el, melyek leírhatatlan gyógyító energiával rendelkeznek és segítik lelkünk útjának kiteljesedését.

VERES KRISZTA lesz idegenvezetőnk, aki Egyiptomban él, évek óta egyedi szakrális utak szervezője. Exkluzív utazásaiban a luxus, az ismert és ismeretlen szent helyek, a kulturális programok és természethez kapcsolódó felemelő élmények váltakoznak. Utazásai arról híresek, hogy a résztvevők királyokként és királynőkként érezhetik magukat. Kriszta háttérinformációkkal, az ősi egyiptomi tudás megosztásával és ráhangolódó meditációival segít kapcsolódnunk Egyiptom földjének szakrális helyszíneihez.

RÉV SZILVIA pszichológus, család-és párterapiával foglalkozik és abban segít nekünk, hogy gyógyuljanak gyökereink, párkapcsolati mintázataink, hogy visszataláljunk szívünk terébe, kiteljesedett női-férfi oldalunk ragyogásába.

HROTKÓ HELÉNA holisztikus tánctanár és testtudat tréner mozgásos rítusaival segíti a résztvevőket a helyszínek mély átalakító erejéhez kapcsolódni. Táncolunk naplementében a sivatagban, ősi templomok falai között, együtt mozdulunk csodás helyszíneken a természettel.

Az út végére így fokozatosan jutunk el abba az állapotba, hogy megéljük és átadjuk magunkat az Életörömnek és a Bőségnek. Megélhetjük a férfi és női minőség kiteljesedett táncát bensőnkben, hogy összhangba kerüljünk MAG-unkkal, valódi lényünk esszenciájával.

Ha érzed, hogy megérint és hív a zarándokút és az általa előidézett változás lehetősége, várunk erre a csodálatos, életreszóló utazásra!

INGYENES TAJÉKOZTATÓK AZ UTAZÁSRÓL
Gyere el elöző utunk élménybeszámolójára, ahol lehetőséged lesz kérdezni a következő áprilisi utazásról és megismerni minket.

Időpontok:

2019. január 19., január 26.
(a helyszínről és időpontokról hamarosan itt olvashattok)
A tájékoztatóra jelentkezni az alább megadott e-mailcímeken lehet.

JELENTKEZÉS ITT AZ OLDALON AZ ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL LEHET

Részletes információkat és az utazás díjával kapcsolatos részleteket akkor küldjük el, ha részvételi szándékodat az űrlap kitöltésével jelezted felénk.

JELENTKEZÉS:

PROGRAM: 2019 április 5-16.

Április 5.
Érkezés Kairóba, transzfer a szállodába.

Április 6.
Egyiptomi múzeum.
Szándékainkat elvető szertartás a Níluson.
Este szufi táncos-révüléses program és bevezetés a szakrális utazásba.

Április 7.
Mária Fájának valamint Mária-Jézus-József látogatásához kapcsolódó templomok felkeresése. Gyökér élmények, szülőkkel való viszony gyógyítása meditációban és páros gyakorlatokon keresztül.

Április 8.
Kora reggeli szertartás a Gizai nagy piramisnál. A piramis alsó kamrájának látogatása. Tuadatalatti tartalmaink gyógyítása,
“Gyökértisztító” meditáció.
Reggeli a Mena House Hotelben. Pihenés a hotelben.
Naplemente a sivatagban.

Április 9.
Utazás Alexandriába.
Szerapeum, az ősi könyvtár alagútrendszerének és az új könyvtárnak a felkeresése. Női és férfi múltbéli, elavult mintázatok tudatosítása és elengedés. Rítus és táncmeditáció.

Április 10.
Délelőtt hangolódás a tengerparton. Test-Tudat Tánc. Szív terébe való belépés.
Utazás Siwaba.
Este vacsora Siwaban.

Április 11.
Shali, a régi városrész felkeresése.
Látogatás Siwa múzeumába, amely egy tipikus siwai ház, benne az amazighok használati tárgyai, ékszerei, melyeken keresztül mesél a múlt.
Jeepes kirándulás a Nagy Homok-Tengerbe
Ebéd a homokdűnék között, vacsora nyílt tűznél egy sivatagi táborban.
Kapcsolódás az Őrzői Energiával, a Sivatag Harcosainak rendjén keresztül. Szív terének megnyitása, szívmeditáció.

Április 12.
A Halottak Hegyének, az Orákulum Templomának és Kleopátra fürdőjének felkeresése. Kapcsolódás az Őrzői Energiával, az Orákulum Papnői rendjén keresztül. Ráhangolódás a női-férfi energiák egyesítésére. Páros meditációk és Autentikus Mozgás.
Gyertyafényes vacsora a szépséges Adrere Amellel ecolodge-ban.

Április 13.
Napfelkelte a sós tavaknál, a sivatagi hegyek lábánál, majd utazás a Földközi Tengerhez.

Április 14-15.
Pihenés az Al Alamein Hotelben, a Lemúriai rezgéseket hordozó hófehér-homokos, türkiz-vizes tengerparton.
Meridiántorna
Elemekhez való kapcsolódás mozgáson keresztül.
Életöröm rítus és Örömtánc.

Április 16.
Transzfer a repülőtérre. Utazás Budapestre

Szeretettel várunk az utazásra!

Heléna és Szilvia