Bennünket nőket a legjobban a párkapcsolati kérdések foglalkoztatnak általában!

Ha az rendben van, akkor működik az életünk, ha nincs akkor nagyon szeretnénk rendbe tenni! Kesergünk, barátnőkkel beszélgetünk róla, keresünk megoldásokat a neten, tanfolyamokra megyünk, jósnőtől kérünk tanácsot és még sorolhatnám….

A keresőknek való segítségnyújtásként jött létre a Feminakadémia.

Szem előtt tartva az aktuális problémákat és kérdéseket, melyek majdnem mindannyiunkat foglalkoztatnak, felkeresünk és elhozunk neked ide erre az oldalra kiváló szakembereket és az ő programjaikat, hogy lásd mekkora tárháza van a megoldási lehetőségeknek és minnél könnyebben el tudd dönteni, mi az ami neked segít a saját élethelyzetedben a továbblépéshez.

 

Szia,  Teimel Zita vagyok a Feminakadémia alapítója, vállalkozó menedzser, tanácsadó, coach elkötelezett édesanya és szerető társ.  IMG_0152 Átéltem már nagy traumákat és hosszantartó keserves időszakokat, ahonnan nem volt könnyű felállni, de felálltam, továbbléptem mert a fejlődés útját választottam és nem az alkoholt és a tudatmódosító szereket.  A Feminakadémián bemutatott szakemberek és módszerekkel mind utamon találkoztam és valamennyi tovább segített engem a kiegyensúlyozott és boldog életfelfogásom felé.  Szinte minden képzést amit a Feminakadémia bemutat már kipróbáltam és ki is fogok próbálni, hogy saját véleményemet is megoszthassam veled.

Javaslom, hogy használd ki a lehetőséget és fejlődj, láss másképp, hogy változni tudjon az életed!  Keresd az új tudáshoz vezető utat, válassz az itt bemutatott tréningek, szemináriumok közül kedvedre.

Ne feledd a problémákat nem lehet ugyanazzal a gondolkozással megoldani amellyel teremtetted őket!!!!!!

 

A végső cél az, hogy bármi történjék is utadon ura és irányítója és ne áldozata légy életednek !

Ehhez a célhoz ad támogatást a Feminakadémia!

Légy mestere érzelmeidnek és hozd ki a legtöbbet önmagadból!

 

Nagy nagy köszönet azoknak a csodálatos segítőknek és szakembereknek, akik oly sok időt és energiát áldoztak arra, hogy a Feminakadémia ma sok sok érdekes kerekasztal beszélgetést tudjon megosztani veled!

 

 

IMG_0195

 

 

 

 

ingyen

 

IMG_0443

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Parvaneh Farid orvos homeopata, Sebők Gabriella pszichológus, Kiss Nóra tréner és családállító, Teimel Zita vállalkozó, Feminakadémia alapítója, coach.

Köszönöm nektek lányok a csodálatos együtt töltött órákat!