Sólya Bea

Sólya Bea vagyok, motivációs előadó, író és lifestyle coach. Küldetésem, hogy pozitívan befolyásoljam minél több embertársam életét. Szenvedélyem, hogy segítsek az álom- és önbizalom építésben, a célkitűzésben és a maximális produktivitás elérésében. Az a misszióm, hogy szeretettel, inspirációval szolgáljam nőtársaimat, valamint motiváljam őket abban, hogy forduljanak a fény felé, s eddig ismeretlen magasságokra törekedjenek. Célom abban segíteni, hogy a legmélyebb vágyaikat kielégítő jövőt álmodjanak és teremtsenek önmaguknak!

A weboldalamon, online és élő programjaimon keresztül inspirálom az erre készen álló embereket a céljaik elérésére, és az álmaik megélésére. Online és élő programokkal nyújtok információt és tartok tréninget olyan céljaik mellett elkötelezett nőknek, akik készek megtenni a szükséges lépéseket az álmaik felé vezető úton. Mint hipnotherapeauta, kápráztatónak tartom a tudatalatti hatalmát, és a végtelen lehetőségeket, amelyek elénk tárulnak akkor, amikor megismerjük a mélytudatunk működését.

Több mint tíz éve kutatom a viselkedést befolyásoló tényezőket, valamint a gazdag emberek gondolkodásmódját és szokásait. Az Egyesült Államokban eltöltött 20 év alatt számtalan alkalmam adódott megfigyelni, tanulmányozni és csokorba gyűjteni a bőségtudat sajátosságait és a “siker-szokások” kialakításának titkait. Ennek a tapasztalatnak és tudásnak minél több embernek való átadása a küldetésem, és ez a nyom, amelyet hagyni szándékozok az emberi tudatosság felszínén.

A Feminakadémián találkozhatsz a cikkeimmel, valamint online személyiségfejlesztő tudás- és tananyagaimmal itt.  Ha szeretnél bővebb információt kapni rólam, látogass el a honlapomra.

Szeretettel a sikeredért: Bea